Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Δεν παλεύεται η ζέστη!!!

Καλησπέρα!!!!
 
Δεν ξέρω για την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά τις τελευταίες μέρες στη Ρόδο εγώ ψήθηκα κανονικά. Μιλάμε για απότομη ζέστη και οικογενειακώς ζαβλακωθήκαμε.
Ο Λευτέρης έχει μια συνεχόμενη γκρίνια. Το παιδί μου και ο άντρας μου δεν είναι για θερμά κλίματα. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα air condition για να μας δροσίσουν μες στο σπίτι.
Μέσα σε αυτή τη ζέστη,βγήκα να ψωνίσω τις κλωστές και τον καμβά για το κέντημα του giveaway. Πήρα τις περισσότερες κλωστές, κάποιες έπρεπε να μου τις παραγγείλλουν, όμως τον καμβά γύρισα τόσα μαγαζιά και αυτόν που ήθελα δεν τον βρήκα.
Βρε να τους λέω θέλω αυτόν τον καμβά με τόσες τρυπούλες, μου έδειχναν κάτι άλλο. Απελπίστηκα και μόλις γύρισα σπίτι άρχισα να ψάχνω σε διάφορα σάιτ. Τελικά βρήκα στο ebay , σε διάσταση που με βολεύει και εύχομαι να έρθει σύντομα η παραγγελία για να ξεκινήσω.Το σχέδιο που διάλεξα μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω πως θα αρέσει και σ'εσάς.
 
Τι άλλα νέα από την μπλογκογειτονιά;;;

19 σχόλια:

  1. Και εδω στον Πειραια ψηνομαστε!!!! Πολυ ζεστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζέστη κι εδώ!!!!Όντως έπιασε απότομα!!!!
    Θα μας αρέσει σίγουρα το σχέδιο!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλεις το πιστεύεις Σταματία μου, αλλά και εδώ στην Ελβετία έχει αφόρητη ζέστη με υγρασία...δεν θα ξαναπαραπονεθώ για το κρύο και το χιόνι, το υπόσχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εδω στην Αθηνα αφορητη ζεστη σημερα...να ειμασταν σε μια παραλια...Αντε να ερθουν οι κλωστες σου και ο καμβας να ξεκινησεις να δημιουργεις!!!καλο βραδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζέστη σήμερα και στην Αθήνα.. Περιμένω με τόσα που τράβηξες με τον καμβά και τις κλωστές να δω το εργόχειρο τελειωμένο
    Σίγουρα θα γίνει ωραίο γιατί βλέπω το πείσμα σου κι από
    μακριά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ζέστη να μην μιλήσω... Λάρισα Λάρισα σε είδα και λαχτάρισα- δεν είναι τυχαίο!!! καμ'ινι χτες για πλάκα το μεσημέρι πήγε στους 36 βαθμούς...
    περιμένω να δω τη δημιουργία σου
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως έχω ακούσει για τις απίστευτες θερμοκρασίες της Λάρισας

      Διαγραφή
  7. Το επιβεβαιώνω και εγω! Στη Ρόδο γίνεται χαμός απο τη ζέστη.... Δύο βράδια έχω να κοιμηθώ γιατι πρέπει να είμαστε το μοναδικό σπίτι που ΔΕΝ έχουμε aircondition!!!!!
    και σκέφτομαι...τον Αύγουστο τι θα κάνουμε...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίνα χωρίς κλιματισμό δεν θα την βγάλεις καθαρή τον Αύγουστο.Από την άλλη βέβαια έχουμε να σκεφτόμαστε και τη ΔΕΗ που φτάνει στα ύψη .

      Διαγραφή
  8. Κι εγώ για ζέστη θα μιλήσω, τι πρωτότυπο!!!! Ψηθήκαμεε. Κι έχει κι η κόρη μου αυτό το ρημαδοφετίχ το νάνι της, που είναι μάλλινη κουβερτούλα, που χωρίς αυτό δεν κοιμάται και που σκεπάζει κι εμένα μαζί γιατί κοιμάται στην αγκαλιά μου. (μαμά να σε κεπάσω? ναι? ) Άστα δράμααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αχ εμένα παραδόξως δεν με ενοχλεί η ζέστη αλλά αυτός ο ρημαδο αέρας!
    ελπίζω το ΣΚ να είναι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είστε και νότια στη Ρόδο!Στα Γιάννενα έχει ζέστη αλλά ακόμη δεν ψηθήκαμε!:)Ανυπομονώ να δω το σχέδιο που θα κάνεις!Πολλά φιλιά και υπομονή με τη ζέστη!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντού έχει ζέστη! Πάλι καλά που φυσάει λιγάκι! Όμως από τη βροχή, καλύτερη η ζέστη!
    Με το καλό να παραλάβεις το δεματάκι και να αρχίσεις τις δημιουργίες!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ζέστη κι εδώ αλλά ακόμα δεν ψηνόμαστε!! πολλά φιλιά από Χαλκιδική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ζεστη ζεστη κι οποιος αντεξει!ο Χαρουλης εχει παλι πυρετο, τον ακουμπαω και παθαινω εγκαυμα!!!και αντιμετωπιζω το θεμα του πλεκτοκοριτσου που διαβασα παραπανω:εχει κι αυτος μια κουβερτα ακρυλικη-αυτες τις χνουδωτες, τις μαλακες-χειμωνα καλοκαιρι και βγαζουμε την μπεμπελη!!!υπομονη και ντουζακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Zέστη και στο Βόλο και παρομοίως η ζαβλακωμάρα μας κυριάρχισε! Καλή επιτυχία στο κέντημα! Ανυπομονώ να το δω και να πάρω ιδέες!
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kai i zesti sinexizetai...leme pia simera na kanoume ti mikri kanena mpanio sti 8alassa...exei kanei tooosa apo ti zesti to kakomoiro...Ante ante na doume ti 8a ftiakseis...Kali dimiourgiki sinexia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουκλίστικο το παλατάκι σου Σταματία μου!στο ενισχύω με χίλια!!!όσο για τη ζέστη την παλεύεις μόνο με βουτιες η κλιματιστικό!!!εδώ στην Αθήνα κάμινος εν τω μέσω της ερήμου!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σταματία μου καλησπέρα,σου έχω ένα βραβειάκι στο μπλόγκ μου!πέρνα να το παραλάβεις!συγχαρητήρια και καλώς βρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή