Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Είναι κάτι μέρες...

Καλησπέρα!!!

Καταρχήν να σας πω , πως ο Λευτέρης είναι πολύ καλύτερα. Ευτυχώς πέρασε και αυτό, γιατί ένα άγχος παραπάνω το είχα η άμοιρη η μάνα.

Σας έχει συμβεί ποτέ να έρχονται μέρες που δεν έχετε όρεξη και να είστε κάπως down; Γιατί εμένα μου συμβαίνει εδώ και κάτι μέρες.

Δεν ξέρω αν φταίει η ανεργία που μ'έχει βαρέσει στο κεφάλι (δεν είναι λίγο το διάστημα των δυο ετών), η κλεισούρα του σπιτιού, η αβεβαιότητα για το που θα μας βγάλει η οικονομική κρίση που περνάμε. 
Θα μου πείτε γιατί δεν ψάχνω για δουλειά . Είναι ένα θέμα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Πρώτον,τώρα πια στις περισσότερες προκηρύξεις ζητάνε ανεργεία. Τα δυο χρόνια που έχω εγώ είναι 800 μόρια . Το ρισκάρεις να κάνεις κάτι άλλο;;;
Δεύτερον, η μητέρα μου δεν μπορεί να προσέχει τον Λευτέρη. Σε παιδικό σταθμό δεν μπορώ να τον εντάξω γιατί δεν έχουμε βγάλει ακόμη την πάνα. 
Ευτυχώς που κάποιες φίλες μου έρχονται για να φτιάξουν τα νύχια τους και βγάζω χαρτζηλίκι. Μερικές με ρωτάνε γιατί δεν φτιάχνω διάφορα(κουβερτάκια, μαξιλαράκια κλπ) με κεντήματα σταυροβελονιάς και να τα πουλάω. Όσα είχα φτιάξει μέχρι στιγμής ήταν για δωράκια και δεν σκέφτηκα να φτιάξω κάτι για πώληση.  Παρακαλώ τη γνώμη σας γι'αυτό.

Επιπλέον ο οργανισμός μου, μου χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου για ένα επείγον check up. Ω ναι ...Μέσα σε όλα αυτά ήρθαν η αδυναμία και οι ζαλάδες. Μάλλον θα φταίει  η δίαιτα .

Συγχωρέστε με δεν ήθελα να σας κουράσω με τα δικά μου. Θα επανέλθω δριμύτερη με καλύτερη διάθεση .


19 σχόλια:

  1. Σταματία μου αφού το παιδί είναι καλά πάμε παρακάτω, οι μέρες αυτές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες, πίστεψε με πέρασα τους τελευταίους μήνες πόλυ άσχημα και στο παρελθόν υπήρχαν περιόδους που δοκιμάστηκαν οι αντοχές μου!όλοι λυγίζουμε κάποια στιγμή.Όμως σήμερα τούτη την ώρα είμαστε εδώ μαζί και μιλάμε και το μοιραζόμαστε αν αυτό σε παρηγορεί λίγο.Αν κεντάς ή κανείς κάποιο έργόχειρο να το δείξεις γιάτι να μην το κάνεις; Δεν έχεις να χάσεις τίποτα όσο για το γεγόνος αν θα κερδίσεις κάτι αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν δοκιμάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εγω στην ιδια φαση ειμαι Σταματια μου,ψαχνω και για δουλεια και ομως τιποτα ακομα!!ακουνε και για παιδι και αστα...!!!Να τα βαλεις στο μπλογκ σου αυτα που φτιαχνεις και ποιος ξερει;;εγω παντως αυτο εκανα και σιγα σιγα αρχιζουν να γινονται γνωστα αυτα που φτιαχνω!!Καλη δυναμη,φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχήν κρατάμε τα θετικα: το παιδι ειναι μια χαρα, και αυτο απο μονο του ειναι το πιο σημαντικο
    παμε και στα υπολοιπα
    πρωτευον απο αυτα που διαβασα ειναι να κοιταξεις τον εαυτο σου, κανε γρηγορα καποιες εξετασεις γιατι μονο και η σκεψη οτι μπορει κατι να εχεις σε ριχνει, ειμαι σιγουρη οτι ολα αυτα ειναι ψυχοσωματικα αλλα καλυτερα να φυλαμε τα ρουχα μας που λεει και ο λαος
    δευτερον για την εργασια, αναφερθηκες σε προκηρυξεις επομενως καταλαβαινω οτι προσανατολιζεσαι για δημοσιο, δεν θελω να σε τρομοκρατησω ή απογοητευσω αλλα θα σου πω οτι εγω ως δημοσιος υπαλληλος σκεφτομαι πολυ σοβαρα το μελλον μου! στην ιδια μοιρα και ολοι οι συναδελφοι που το συζηταω. Οι περισσοτεροι καθονται μονο και μονο να ανοιξει λιγο η αγορα του ιδιωτικου και να κανουν κατι δικο τους ή να φυγουν για εξωτερικο. Στα λεω αυτα γιατι η κατασταση ειναι πραγματικα δραματικη, οι μειωσεις μισθων μας ειναι τραγικες, πτυχιουχος και με μεταπτυχιακο με προυπηρεσια απο 10-20 χρονια φτανει μετα βιας το χιλιαρικο και ολοι οι παραπανω αντε να παρουν 1200. Για τους πιο κατω δεν το συζητω καν... Συν ολα αυτα βαλε οτι χλωμο το κοβω να παρουν ατομα και μαλιστα με τα ιδια λεφτα οταν θελουν να απολυσουν τοσους, το πολυ πολυ να απολυσουν αυτους που περνουν χιλιαρικο για να παρουν καποιους με 400-450... και αν τους παρουν... Γι αυτο θα σου ελεγα και εγω αν πιανουν τα χερακια σου να το αξιοποιησεις και αν βρεθει κατι εστω και εποχιακο λογω σεζον να το αρπαξεις. Το βασικο θεμα ειναι βεβαια που θα αφησεις το παιδι, αλλα κατι εποχιακο ή part time μηπως θα μπορουσες να το κανεις;; εστω και για ψυχολογικη τονωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματία μου πάνω κάτω όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε...Από ανεργία άλλο τίποτα!Από τότε που αναγκαστικά σταμάτησα να δουλεύω μιάς και το ALTER έβαλε λουκέτο είμαι ποιό πολύ στα κάτω μου παρά στα πάνω μου!Στην αρχή μου άρεσαι που ήμουν με το παιδί αλλά ένα χρόνο τώρα τα νεύρα μου είναι χάλια και για αυτό φταίει που δεν δουλεύω..
    Ένα τσεκ απ να το κάνεις δεν είναι κακό...Πριν ένα μήνα αισθανόμουν πολύ αδύναμη και το έριξα στους γιατρούς!
    Όσο για τα καλούδια που φτιάχνεις αφού πιάνουν τα χεράκια σου μην το σκέφτεσαι!Δοκίμασαι ποτε δεν ξέρεις! Και να μην πάει καλά τουλάχιστον θα έχεις κάνει την προσπάθεια σου.Να πιστεύεις σε' σένα και όλα καλά θα πάνε!Για κάποιον περίεργο λόγο θέλω πάντα να είμαι αισιόδοξη ...Όλοι θα τα καταφέρουμε το πιστεύω!Θα έρθουν καλύτερες μέρες!Κι όταν αισθάνεσαι έτσι να το μοιράζεσαι μαζί μας.Φυσικά και ΔΕΝ μας κουράζεις.Όλες πάνω κάτω τα ίδια σκεφτόμαστε και στα σπίτια μας η ίδια περίπου κρίση επικρατεί!Να βάλεις αυτά που φτιάχνεις στο Blog σου και σιγά σιγά θα σε μάθει ο κόσμος!Θα σε βοηθήσουμε κι εμείς από τα δικά φυσικά!
    Στατατία χαμογέλα και κοίτα μπροστά!Αύριο θα είναι μιά καινούργια καλύτερη μέρα θα δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!! Μην έχεις αγχος με αυτό το θέμα γιατί όλες εδώ είμαστε μια παρέα για να μοιραζόμαστε όχι μόνο κατασκευές και συνταγές και ότι φτιάχνει η κάθε μια μας αλλά και συναισθήματα, απορίες συμβουλές. Εγώ έτσι νιώθω την μπλοκοπαρέα μου και νομίζω ότι δεν κάνω λάθος.Θα τα καταφέρουμε Σταματία μου όλοι μας! Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σου χτυπάει την πόρτα η ανεργία και να μην μπαίνει δραχμή στην τσέπη σου. Εγώ από το μαγαζί έχω να πάρω λεφτά 1.5 χρόνο! Δουλεύουμε μαζί με την αδερφή μου και προσπαθούμε να βγάλουμε υποχρεώσεις. Και να το κλείναμε ήταν μια κουβέντα... ο μπαμπάς μου χωρίς σύνταξη 2 χρόνια και κοιτάγαμε να τους βοηθήσουμε. Άστα να πάνε. Για όλους μας υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά. Θα το παλέψουμε όμως ,μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω. Και αν μπορείς να βάλεις αυτά που φτιάχνεις στο μπλοκ σου να τα βάλεις! Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!! Σιγά σιγά θα σε μάθουν και θα σε βοηθήσουμε και εμείς και κάτι θα γίνεται και από αυτά. Εγώ με το μπλοκ μόνο και μόνο από τα σχόλια που μου κάνουν παίρνω μεγάλη δύναμη.Χαμογέλασε ,ντύσου βάψου κοιτάξου στον καθρέφτη και πάρε δύναμη! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταματία μου να κάνεις τσεκ απ για να ησυχάσεις μέσα σου πως δεν εχεις τιποτα. Νομίζεις τώρα γιατι δεν εισαι καλά ψυχολογικά. Το εχω πάθει κ εγω κ νόμιζα πως έχω ολες τις κακιές αρρώστες. Πάρε και λιγη βιταμινη C ή κάποια άλλη πολυβιταμίνη να νιώσεις πιο ζωντανή.
    Οσο για τη δουλειά, επειδη κ να βρεις δουλειά, θα παιρνεις ελαχιστα κ θα σκιζεσαι, κάτσε με το παιδάκι σου να το μεγαλώσεις γιατί αυτά τα χρόνια δεν γυριζουν πισω. Στο λεω εκ πειρας. Οταν ανετα νπορει να πάει παιδικό 3-4 ετών πηγαινε τον κ τοτε ψάξε. Αλλά τώρα εφόσον δεν εχεις κ βοήθεια μεινε με το αντρακι σου να απολαύσεις τις ομορφες στιγμές του.
    Οσο για τα πράγματα που θέλεις να φτιάξεις, αν πιάνει το χέρι σου να το δοκιμάσεις. Να προσέχεις ομως. Εχουν ακουσει πολλα τα αυτάκια μου. Θα τα πούμε και offline. Αν θες στειλε μου μέιλ να σου πω
    Άντε ανέβα λιγάκι. Η ζωή είναι ομορφη. Έχεις υγεια, μια ομορφη οικογένεια κ ο ήλιος λάμπει στο νησί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταματία καλησπέρα, και όχι δε μας κουράζεις και ναι καλά κάνεις και τα βγάζεις από μέσα σου. Απότι καταλαβαίνω αρκετές περνάμε/ έχουμε ή είχαμε περάσει παρόμοια κατάσταση.
    Για να δούμε από που να αρχίσω...
    Αν η αδυναμία που αισθάνεσαι πιθανολογείς ότι είναι λόγω της δίαιτας ίσως θα ήταν καλό να τη διακόψεις για λίγο. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είσαι ψυχολογικά καλά δε βοηθάει. Μετά την εγκυμοσύνη είχα ξεκινήσει κι εγώ αλλά είδα ότι δεν είχα τη διάθεση, οπότε την ξεκίνησα και τη συνέχισα με κάποια διαλείμματα. Καλό ή κακό δεν είχα τη δύναμη...
    Όσο για τη δουλειά, φέτος κι εγώ πέρασα τα ίδια και ναι δεν ήταν εύκολο κυρίως από οικονομικής άποψης...Και ξεκίνησα να ασχολούμαι με το blog για να δείξω τα πραγματάκια που φτιάχνω. Δοκίμασέ το, δεν χάνεις κάτι.
    Αλλά έχω ακούσει τόσα τελευταία για θέματα υγείας και απώλειες, που πραγματικά λέω αφού είμαστε καλά εμείς και η μικρή μου πάνω απολά όλα καλά.

    Α! το ραντεβού σε περιμένει ε; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκιά μου!!!
    Γιατί ζαλίζεσαι από τη δίαιτα? Ελπίζω να μην κάνεις τίποτα εξαντλητικό γιατί θα αρχίζω να ουρλιάζω! Πάντα είχα άριστη σχέση με τον αθλητισμό, σε ημι-επαγγελματικό επίπεδο, αλλά όταν κάποια στιγμή είχα κάνει τις... αταξίες μου, έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία: Δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα. Αποτέλεσμα: Ο αιματοκρίτης στα τάρταρα... Ευτυχώς έβαλα γρήγορα μυαλό... Να προσέχεις, ναι?
    Λοιπόόόν, αν το θέμα δημιουργίας, σε κάνει να νιώθεις όμορφα, να το κάνεις!!! Για τον εαυτό σου πάνω απ' όλα!!! Για να ανέβει η ψυχολογία σου!!! Ασφαλώς ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου σε όόόλο αυτό!!! Και ασφαλώς δεν ευθύνεσαι εσύ γι' αυτό!!! Τα εκατομμύρια των... συναδέρφων ανέργων το αποδεικνύει αυτό... Δυστυχώς!!!
    Να έχεις την υγεία σου πάνω απ' όλα και εσύ και όλοι σας και σε ό,τι αποφασίσεις, εμείς όλοι, εδώ είμαστε να σε καμαρώσουμε!!! (Σίγουρα τα κορίτσια που ασχολούνται με τις κατασκευές θα έχουν πιο... σοφές συμβουλές να σου δώσουν!!!)
    Σου αφήνω πολλά-πολλά φιλιά, κορίτσι μου!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σταματία μου μην απολογείσαι, γι'αυτό έχεις το blog για να βγάζεις τα εσώψυχά σου...Οπωσδήποτε να κάνεις εξετάσεις και κάνε λίγο πέρα την δίαιτα. Μπορει να είμαι εξωτερικό, αλλά δεν είμαι αποκομμένη από τα προβλήματα στην Ελλάδα. Το βασικό είναι που είναι καλύτερα το παιδάκι σου, βγες μαζί του μια βολτίτσα να ξεσκάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταματία να πω κι εγώ με τη σειρά μου, πάνω απ' όλα η υγεία μας. Να κάνεις οπωσδήποτε check up και μακάρι να το κάνεις τσάμπα και να μην είναι τίποτα.
    Όσον αφορά στο θέμα της δουλειάς, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον, αλλά απ' ότι ξέρω η ανεργία μετράει περισσότερο στις προκηρύξεις για συμβασιούχους. Για τις μόνιμες θέσεις νομίζω είναι άλλα τα κριτήρια και μετράει η προυπηρεσία (για δημόσιο μιλάμε έτσι?). Βέβαια το βλέπω χλωμό να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις με την κατάσταση που επικρατεί. Επιπλέον αφού υπάρχει θέμα με τη φύλαξη του παιδιού, άσε να περάσει λίγος καιρός, να μεγαλώσει το αντράκι σου και μετά ψάχνεις και που ξέρεις? μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα τότε.
    Τα πραγματάκια που φτιάχνεις φυσικά και να τα δείξεις και δεν ξέρεις τι θα γίνει! Δε χάνεις και τίποτα. Ακόμη κι αν δεν πουλήσεις κάτι, αφενός θα έχεις περάσει δημιουργικά και ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου κι αφετέρου μπορείς οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να τα χαρίσεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να πιάσουν τόπο.
    Να ξέρεις ότι λίγο πολύ, όλοι περνάμε τα ζόρια μας και τις άσχημές μας, αλλά θα το παλέψουμε και μην ξεχνάς ότι η καλύτερη ψυχοθεραπεία, είναι η αγκαλίτσα και το χαμόγελο του παιδιού σου (τουλάχιστον για μένα είναι).
    Σε φιλώ. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σταματία μου,πρέπει νά κάνης κάτι,νά αντιδράσεις!!Μή σέ παίρνη από κάτω!!Μπορείς νά ασχοληθείς μέ κατασκευές,νά κάνης σπίτι σου εναν καφέ,καί νά τά προοθήσεις!!!Κρίμα νά μήν σού κρατάνε τό μωρό!!Εγώ συνέχεια βοηθάω τήν κόρη μου μέ τά παιδιά!!!Σταμάτα λίγο τήν δίαιτα,καί αργότερα τήν συνεχίζεις!!!Καλό απόγευμα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα σε πω αρχικά συμπάσχουσα γιατί δούλεψα μέχρι το 2011 στα Γυμνάσια διδάσκοντας ιταλικά ως αναπληρώτρια και μετά μας κατήργησαν ε υ κ ο λ ο τ α τ α αφού μόνιμοι είναι το πολύ 5-6 συνάδελφοι. Πέρυσι έκανα 1 ιδιαίτερο και φέτος στη Χίο δούλευα 3 ώρες/βδομαδα, άρα πρακτικά άνεργη με λες! Ωστόσο, βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ περισσότερο με τις χειροτεχνίες και να πειραματιστώ πάνω απ' όλα με το ράψιμο. Κι αφού φτιάχνουμε που φτιάχνουμε με την Ευαγγελία χειροτεχνίες πήραμε την απόφαση να κάνουμε και μαγαζί στο etsy.com . Φτιάχνεις, φωτογραφίζεις, κοστολογείς κι αν πουλήσεις κάτι δεν είναι καθόλου άσχημο, μιας και κάποιος έχει διαλέξει κάτι για το οποίο κόπιασες και το έκανες με μεράκι. Αρα, γιατί να μη το σκεφτείς λίγο καλύτερα; Σε πληροφορώ ότι δεν υπάρχει μέρα που να έχω τεμπελιάσει ή βαρεθεί λόγω ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω την αίσθηση ότι για το θέμα ανεργία, οι περισσότεροι θα μπορούσαμε να γράψουμε βιβλίο, όχι μόνο ανάρτηση! Τώρα όσον αφορά αυτό που έγραψες για να φτιάχνεις πράγματα, τι να σου πω...είμαι παλιά blogger, αλλά σοβαρά ασχολούμαι από τότε που ξεκίνησα το Είμαι Παιδί, 1 χρόνο και κάτι και οφείλω να ομολογήσω ότι προσωπικά δεν έχω βγάλει φράγκο, έχω κερδίσει όμως πολλά άλλα, όπως για παράδειγμα καινούριες φίλες (βλπ Δήμητρα!!) και μια παρεούλα που αγαπώ πολύ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σταματία είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα! Άνεργη κοντά 2 χρόνια ( ο μικρός είναι 19 μηνών). Σταμάτησα τη δουλειά στο φροντιστήριο λόγω του ότι ο άντρας μου δουλεύει άστατες ώρες και η μαμά μου επίσης αλλά κι εγώ ήθελα να είμαι κοντά στον μικρό. Πλέον μόνο λίγα ιδιαίτερα κάνω. Απόλαυσε το διάστημα αυτό που μεγαλώνεις το παιδί σου γιατί δεν έχουν όλες οι μανούλες την τύχη αυτή να είναι όλη μέρα με το παιδάκι τους οπότε να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό! Έπειτα μην κάθεσαι σπίτι, βγες με το μικρό βόλτες τώρα που καλοκαιριάζει. Εμείς δεν μαζευόμαστε! Πήγαινε περιπάτους, πάρκα, θάλασσα-σίγουρα θα γνωρίσεις και άλλες μαμάδες και θα κάνεις παρέες κι εσύ αλλά και το παιδάκι σου. Τέλος, ασχολήσου με κάτι που σου αρέσει πολύ και γιατί όχι φτιάξε ένα blog για να δείχνεις αυτά που φτιάχνεις-πίστεψε με είναι το απόλυτο αγχολυτικό!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σταματία μου, καταρχήν χαίρομαι πολύ που το αγοράκι σου είναι καλύτερα!
    Τώρα σχετικά με σένα... Πρώτα απ' όλα, θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να προσπαθήσεις να δεις την κατάσταση απ'τη θετική της πλευρά (ναι, σε όλα τα πράγματα υπάρχει και θετική πλευρά!). Να σκέφτεσαι ότι έχεις το παιδάκι σου, με το οποίο μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα, ειδικά τώρα που ο καιρός είναι καλός. Το σημαντικότερο είναι να βγαίνετε από το σπίτι (πράγμα που θα κάνει και στους δυο σας καλό.)
    Σχετικά με την ανεργία, εννοείται ότι δεν είναι ευχάριστο να μην έχεις δουλειά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάζεις κάτω. Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν δουλεύεις σου επιτρέπει να είσαι περισσότερες ώρες με το παιδάκι σου (χρόνος πολύτιμος που αργότερα θα νοσταλγείς!). Και φυσικά μπορείς να αξιοποιήσεις μέρος αυτού του χρόνου για να φτιάχνεις πράγματα και να τα πουλάς. Αν είσαι καλή, γιατί να μην βγάλεις χρήματα από αυτό;;; Νομίζω ότι αξίζει να ψαχτείς λίγο στο θέμα του ηλεκτρονικού καταστήματος etsy.
    Στο θέμα της υγείας, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σε μαλώσω (καλοπροαίρετα πάντα :-)). Είναι λάθος να εξαντλείς τον οργανισμό σου με δίαιτες! Σωστή διατροφή και άσκηση είναι η λύση, όχι αφαγία! Άλλωστε, το οφείλεις και σε σένα και στο παιδάκι σου να είσαι υγιής!
    Εύχομαι η διάθεσή σου να φτιάξει σύντομα! Πολλά φιλάκια (και sorry για το τεράστιο κείμενο...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εύχομαι να είσαι ήδη λίγο πιο ανεβασμένη ψυχολογικά. Ίσως το ότι κέρδισες το αγορίστικο δωράκι στο διαγωνισμό μου σου φτιάξει λίιιιιγο τη διάθεση, ε; τι λες; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που έχω το μυαλό μου; (οσο μου έχει μείνει δηλαδή!!) στειλε μου Pls το εμαιλ σου εδώ: miamamastaxena@gmail.com για να μιλήσουμε για το δωράκι!! φιλιά :)

      Διαγραφή
  17. αχ μου θυμιζεις εμενα λιγο καιρο πριν!ιδια κατασταση!εχεις δικιο για οσα συμβαινουν γενικα μα και σε προσωπικο επιπεδο!ομως να θυμασαι οτι αυτο ισχυει για ολους μας και ολοι περναμε αντιστοιχα.ο χρονος κυλαει και εμεις μεγαλωνουμε μεσα σ'αυτον!μην αφηνεις τις ομορφες στιγμες να περνουν απο διπλα σου χωρις να τις ακουμπας!ο λευτερης τι θα εχει να θυμαται οταν μεγαλωσει;την τεθλιμενη μανουλα που ειχε χασει διαθεση για τα παντα;αυτο που λεω παντα και αν καποιος διαβασει το σχολιο μου θα μου πει:"καλα καλη μου πες και τιποτα αλλο", ειναι αυτο που ακουσα απο ενα ψυχολογο καποτε:δημιουργηστε στα παιδια σας αναμνησεις!και εννουσε βεβαια καλες!αντε, τα λεω να τα ακουω κι εγω (στην συμβουλη ειμαι πρωτη, στην πραξη....)
    φιλια πολλα πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κορίτσι μου, ελπίζω να νιώθεις καλύτερα...
    Το βραβειάκι που μου χάρισες και οι απαντήσεις, βρίσκονται ΕΔΩ!
    Σου αφήνω αμέτρητα φιλάκια και άλλες τόσες ευχές για να περνάς πάντα υπέροχα!!!
    Μάκια-μάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή