Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά.

Έχω μέρες να σας γράψω. Διάβασα όλα τα σχόλια  στην προηγούμενη στεναχωριάρικη ανάρτησή μου. 

Thank You Comments Pictures

Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα μου γράψατε. Μπορώ να πω ότι ήταν η ψυχοθεραπεία μου.
Προσπαθώ να μην σκέφτομαι όλα τα άσχημα και να κρατάω τις όμορφες στιγμές με τον Λευτέρη και τον Γιάννη .
Ο Λευτέρης όταν δεν ήμουν στα καλύτερα μου , ερχόταν  με αγκάλιαζε σφιχτά και μου έσκαγε ένα φιλί  (συνήθως τα φιλιά τα δίνει όταν έχει κάνει αταξία για να με καλοπιάσει).
Σήμερα μόλις ξύπνησε , μου χαϊδεψε το μάγουλο και έπιασε το χέρι μου για να τον πάρω αγκαλιά..Μου έφτιαξε τη μέρα.
Όταν γύρισε ο Γιάννης από τη δουλειά, πήγαμε στη θάλασσα. Μπάνιο δεν έκανα γιατί φυσούσε και ήταν κρύα η θάλασσα. Προτίμησα την ηλιοθεραπεία. Ο Λευτέρης χάρηκε τη βόλτα, χόρευε και στη μουσική που ακούγονταν από το beach bar. Αυτό το παιδί μας βγήκε χορευταράς, έχει το ρυθμό μέσα του.
Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τη Γεωργία του miamamastaxena , που με ενημέρωσε ότι κέρδισα στον ανοιξιάτικο διαγωνισμό της. Πρώτη φορά κερδίζω σε διαγωνισμό και χάρηκα πάρα πολύ.
Λίγο πριν σας αφήσω , θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι σε φάση προετοιμασίας ενός giveaway. Μου μένει να αποφασίσω τι δωράκι θα φτιάξω. Εννοείται πως θα είναι με σταυροβελονιά, αλλά έχω δει τόσα πολλά σχέδια και ιδέες που δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Stay tuned!!

6 σχόλια:

  1. Ε, μα είναι να μην λιώνεις με το φιλί και τα χάδια του μικρού σου πρίγκηπα?
    Αυτά είναι τα όμορφα και τα σημαντικά στη ζωή!!!

    Συγχαρητήρια για τη νίκη σου στον διαγωνισμό!!! Πάντα τυχερή!!!

    Αφήνω πολλά-πολλά πεταχτά φιλιά αποχωρώ!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου Σταματία μου!! Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά και μας φτιάχνουν τη διάθεση..Όλοι μας έχουμε -οι περισσότεροι πιστεύω- οικονομικά προβλήματα..Το θέμα είναι να ειμαστε θετικοί και να βλέπουμε τα καλά που υπάρχουν γύρω μας!! πολλά πολλά φιλιά..Και μην στεναχωριέσαι..όλοι εδώ κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία..Οπότε καλώς ήρθες και στο γκρουπ ψυχοθεραπείας..χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είσαι ακούω καλύτερα Σταματία μου, πήγες με την οικογένεια σου στη θάλασσα,χάρηκες το παιδί σου και ψάχνεις να βρεις τι θα κεντήσεις και πολύ καλά κάνεις!!!!Αυτή όλη η διαδικασία να το κεντήσεις να διοργανώσεις το giveaway θα σε απασχολήσει ευχάριστα αυτό το καιρό....!!!!Αναμένουμε στο ακουστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Σταματία μου που είσαι καλύτερα! Μαγικά αυτά τα φιλιά! Όλες οι μαμάδες λιώνουμε! Μόνο θετικά να σκέφτεσαι και εμείς εδώ είμαστε!! Εγώ που νομίζεις ότι θα τα λέω?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι γλυκιά μου ,να παίρνεις τα μαγικά φιλιά του παιδιού σου είναι το καλύτερο φάρμακο
    Καλή εβδομάδα
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή