Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τρεχάτε ποδαράκια μου.

Γειά σας. 

Όλα καλά;;;;

Εγώ πάντως , όλες αυτές τις μέρες που δεν τα έχουμε πει, έτρεχα σαν τον Βέγγο.
Καταρχήν, έτρεχα στο νοσοκομείο για τον παππού μου. Μέχρι την Παρασκευή δεν υπήρχε ανταπόκριση για το αίμα και αποφάσισα να πάω στην αιμοδοσία κι αν μπορώ να δώσω εγώ. Με ρώτησαν κάποια πράγματα, μέτρησαν την αιμοσφαιρίνη και μου είπαν πως είναι καλή. Η πίεση μας τα χάλασε γιατί ήταν χαμηλή. Μου λέει η κοπέλα "Φάε πατατάκια και έλα σε λίγο". Τι να κάνω , έφαγα ένα μικρό σακουλάκι (πάει η δίαιταααααα) και ξαναπήγα. Όλα ok . Τρυπάει το ένα χέρι, δεν δίνει αίμα η φλέβα. Εντάξει ,λένε, στο άλλο είναι πιο καλή η φλέβα θα πάρουμε από εκεί. Αμ ,δε...Με τρύπησαν, πόνεσα , αίμα δεν πήρανε.
Σήμερα , ο παππούς βγήκε από το νοσοκομείο, επειδή είχε βελτιωθεί και για να μην κολλήσει καμία ενδονοσοκομειακή λοίμωξη (16 μέρες νοσηλείας δεν είναι λίγες). Έτρεξα για το εξιτήριο, για τη διακομιδή από το νοσοκομείο στο σπίτι και να βρώ ένα γιατρό για να γράψει κάτι ενέσεις. Ευτυχώς για το τελευταίο με βοήθησε η προϊσταμένη της κοινωνικής υπηρεσίας και συνάδελφός μου κ. Μαίρη Χατζηαντωνίου. Αν δεν ήταν αυτή δεν θα ξεμπέρδευα.
Μέσα σε όλα αυτά, τελείωσα με την απονεύρωση του δοντιού μου και με τη φορολογική δήλωσή . Ευτυχώς που ήταν και οι γονείς του Γιάννη εδώ και με βοήθησαν με το μικρό. Έφυγαν την Κυριακή και ο Λευτέρης τους αναζητά κατά διαστήματα.
Αααααα, δεν σας είπα . Ξεκίνησα και το κέντημα για τη τσάντα του giveaway μου. Μετά από το τρέξιμο των ημερών , αυτή είναι η χαλάρωσή μου. Αφού και ο Λευτέρης , που συνήθως ερχόταν και πείραζε κλωστές και βελόνες, με αφήνει ήσυχη. Κάποια στιγμή , θα ποστάρω φωτογραφίες από την πρόοδο του κεντήματος.

Καλή σας νύχτα!!!

7 σχόλια:

  1. Kαλημέρα! Όλα περαστικά ας είναι και να είσαι ήρεμη από εδώ και πέρα!
    Μου αρέσουν πολύ τα κεντήματα, θα περιμένω τις εικόνες σου!

    Να περνάς καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε μπράβο. Καλά νεα διαβάζω για τον παππου. Πάει και η φορολογικη, το δοντι, το κεντημα. Σου φτάνουν οι 24 ωρες της μερας ή να κάνω αίτηση για παραπάνω;;;
    Φιλάκια πολλα στο Λευτεράκη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ τρέξιμο, βρε Σταματία μου! Ελπίζω μετά από όλα αυτά να είσαι λιγάκι πιο χαλαρή τώρα! Σίγουρα βοηθάει και το κέντημα! Περιμένουμε τις φωτογραφίες!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα περαστικά να είναι!!!
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!
    Καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hello

    So sorry to hear that you have been run off your feet.
    I hope that your Grandfather recovers at home.
    I am looking forward to seeing your new stitching!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περαστικά να είναι όλα... και τέλος καλό όλα καλά τελικά... Αντε τώρα να δούμε το κέντημα!! φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Σταματία! Αν το έβλεπα νωρίτερα ότι χρειαζόσασταν αίμα θα έλεγα σε κάποιους ανθρώπους που είχαν προσφερθεί όταν είχα τον αρραβωνιαστικό μου στο νοσοκομείο.. Δεν ξέρω αν μένεις ΑΘήνα όμως! Ελπίζω να είναι καλά τώρα ο παππούς.. κι εσύ να ξεκουράστηκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή