Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτές οι λέξεις που αλλάζουν τα πάντα.

Καλησπέρα, καλησπέρα.
 
Περασμένες δώδεκα , ο Λευτέρης κοιμάται και βρήκα ευκαιρία να σας γράψω .
 
Ο Σεπτέμβριος κυλάει ομαλά μέχρι στιγμής. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε  το πανηγύρι για την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού. Τρεις μέρες (Παρασκευή- Σαββάτο-Κυριακή) , πέρα από το ντίλι ντίλι της ορχήστρας μέχρι αργά το βράδυ, όλος ο τόπος μύριζε ψητό κρέας στα κάρβουνα. Δεν μπορώ να πω , τα σουβλάκια τα τιμήσαμε δεόντως. Γιατί πάντα του πανηγυριού είναι τόσο νόστιμα;
 
Ο Λευτέρης έχει δώσει ρεσιτάλ τις τελευταίες μέρες. Τι να σας πρωτογράψω;;; Δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει μια διαφήμιση και φωνάζει το τι διαφημίζεται . Από το Carrefour και το Lidl μέχρι τη Vodafone και το γιαούρτι οποιασδήποτε εταιρίας.
Μου φώναζε πριν μερικές μέρες ,όταν ήμουν στην κουζίνα, "παπούλου" - "παπούλου". Βρε ν'αναρωτιέμαι μα τι λέει αυτό το παιδί και κάνει το θεϊκό. Μου δείχνει με το δακτυλάκι του ,στο διαφημιστικό του σούπερ μάρκετ , τα μπισκότα παπαδοπούλου.
Το πιο γλυκό , όμως, το φύλαγε για σήμερα το βράδυ λίγο πριν κοιμηθεί. Αφού ήπιε το γάλα του, με πήρε αγκαλιά και είπε "παπώ (σ'αγαπώ) μαμά". Με πήραν τα ζουμιά εκείνη την ώρα . Πότε ήταν ένα τόσο δα μωράκι και σήμερα έχει φτάσει δυόμιση χρονών .
Αν κλαίω μόνο που ακούω τις λέξεις που λέει, απορώ πως θ'αντιδράσω όταν μιλήσει κανονικά.
 
Καληνύχτα!!!
 

7 σχόλια:

  1. Κι όμως οι λέξεις τελικά χρειάζονται, όπως και μια αγκαλιά. Κι αν είναι από ένα μικρό παιδί στην μαμά του... τότε οι λέξεις αποχτούν ανεχτίμητη αξία! Καλό βράδυ Σταματία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ Σταματια σε καταλαβαινω ..τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου λεει κι εμενα σ'αγαπω απο μονη της κια λιωνω....Καλα οταν αρχισει να μιλαει κανονικα και να λεει προτασουλες θα ξετρελαθεις,δεν θα το πιστευεις τι θα λεει το στοματακι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με γύρισες πολύ πίσω Σταματία μου και συγκινήθηκα!!!!!
    Σα χθες μου φαίνεται που βίωνα όλα αυτά που περιγράφεις και έσκαγα από ευτυχία!!!!!!
    Να χαρείτε τα παιδάκια σας, να ρουφήξετε την κάθε στιγμή γιατί ο άτιμος χρόνος περνάει τόσο γρήγορα που δε θα καταλάβετε για πότε μεγάλωσαν και είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους!!!!!
    Να περνάτε όμορφα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτές οι μικρές λεξούλες συγκινούν όλες τις μανούλες ! Οταν δε αρχίσει να μιλάει κανονικά θα κρέμεσαι από το στοματάκι του να μην χάσεις λεξούλα!
    Καλό σου βράδυ μανούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφες λεξούλες! Μα πώς να μην σε πάρουν τα ζουμιά;
    Να το χαίρεσαι το μικρούλι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε, βρε!
    Με συγκίνησες!
    (Και δεν είμαι και μαμά!)
    ;-)
    Φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ!Ανυπομονώ γι'αυτες τις λεξούλες
    Ευχομαι να ακούσεις πολλές πολλές λεξούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή