Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Μπήκε ο Δεκέμβρης!


Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλη τη παρέα!!!



Μόλις γυρίσαμε από τη βόλτα μας και είπα να σας γράψω. 
Σήμερα , στο χωριό Αρχίπολη, ο πολιτιστικός σύλλογος "Άγιος Μηνάς" διοργάνωσε την 6η Γιορτή Λουκουμά και Τηγανίτας στο Δημοτικό σχολείο Αρχίπολης . Τη συγκεκριμένη γιορτή την είχαμε επισκεφτεί και πέρσι γι'αυτό ο χειμωνιάτικος καιρός δεν μας πτόησε . 
Υπήρχε πρόγραμμα με τοπικά χορευτικά συγκροτήματα , ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου πουλούσε ημερολόγια , κουλουράκια, μαρμελάδα και γλυκά του κουταλιού.
Ο Γιάννης και ο Λευτέρης τίμησαν τις τηγανίτες.Εγώ αγόρασα χωριάτικο ψωμί και τσουρέκια φτιαγμένα από μέλη του πολιτιστικού συλλόγου. Αντιστάθηκα στο γλυκό κουταλιού από κολοκύθι, που μου έκλεινε το μάτι για να το αγοράσω. 
Ήταν όλα πολύ όμορφα και εύχομαι του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναπάμε.

Εδώ στη γειτονιά μου έχουν αρχίσει να στολίζουν για τα Χριστούγεννα. Ζήλεψα κι εγώ και είπα να βάλω τα γιορτινά στο μπλόγκ μου, που ήταν πιο εύκολο . Σειρά έχει το σπιτάκι μου. 

Για πείτε μου,  εσείς στολίσατε για Χριστούγεννα;;;;

7 σχόλια:

  1. Αχ λατρεύω τηγανίτες!Περιμένουμε φωτο κι από το σπιτάκι!Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γιορτινός ο στολισμός του blog και του χρόνου! Εμείς ακόμα δεν στολίσαμε, το ΣΚ που μας έρχεται θα στολίσουμε το σπίτι. Για το blog, του .... φόρεσα τα χειμωνιάτικα, αλλά όχι ακόμα χριστουγεννιάτικα! Ισως μέσα στην εβδομάδα. Τηγανίτες ε; Μμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Σταματίνα μου!!Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας φέρει υγεία χαρά και ευτυχία στην οικογένειά σου!!ταλαιπωρηθήκατε πολύ στη Ρόδο με την κακοκαιρία,στενοχωρήθηκα που χάθηκαν τόσο άδικα άνθρωποι!!το μπλογκοσπιτάκι σου είναι απίθανο με τα γιορτινά του!!ναι εμείς το τελειώσαμε σήμερα το στολισμό στο σπίτι!!και του χρόνου να είμαστε καλά ματάκια μου και να περάσουμε καλά τις γιορτές!δεν χαιρετώ ακόμα για Χριστούγεννα!θα τα πούμε σύντομα!!άπειρα φιλάκια,καλή βδομάδα κι ένα γλυκό βραδάκι σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφο το μπλογκοσπιτάκι σου με τα γιορτινά του !!!
    Στολίστε και το σπιτικό σας για να ξεχαστούν γρήγορα οι ταλαιπωρίες από τα καιρικά φαινόμενα !!
    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα γιορτινό γιορτινό! Ακόμα να στολίσεις στο σπίτι;;; Αααα, δεν παίρνει άλλη αναβολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην συγκεκριμένη γιορτή είχα πάει και εγώ... Τι κρίμα που δεν συναντηθήκαμε... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή