Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Καλό καλοκαίρι !

Να'μαι πάλι εδώ!!

Εγώ λέω καλό καλοκαίρι, αλλά ο καιρός δεν μας κάνει τη χάρη!

Το ξέρω πως εξαφανίστηκα, αλλά πραγματικά δεν προλάβαινα να μπω για να σας γράψω. 
Βρίσκομαι σε φάση εξεταστικής στην ΑΣΠΑΙΤΕ και στο τέλος της σύμβασης της δουλειάς μου.

Μου έπεσαν όλα μαζί και να σας πω την αλήθεια, δεν άντεξα και λύγισα. Όχι τόσο στην ΑΣΠΑΙΤΕ , όσο στη δουλειά. 
Είναι πολύ δύσκολο να συνεργάζεσαι με άτομα τα οποία έχουν κάποια παραπάνω προσόντα, όπως μεταπτυχιακά και διδακτορικά.Εγώ ούτε μεταπτυχιακό έχω, ούτε διδακτορικό γιατί δεν είχα την οικονομική άνεση να τα κάνω, τα δίδακτρα των μεταπτυχιακών είναι λίγο στα ύψη. 
Πιστεύω πως είμαι καλή στη δουλειά μου, όταν οι άνθρωποι που συναντώ, με ευχαριστούν που τους βοήθησα. Όταν άλλοι συνάδελφοι, έχουν ένα καλό λόγο να πουν για μένα. 
Όλα αυτά έφτασα σε σημείο να τ' αμφισβητώ, γιατί κάποιος είχε την άποψη ότι επειδή δεν "φαίνομαι" (συνεργαζόμουν με τους γονείς και όχι με τα παιδιά), δεν έχω κάνει τη δουλειά μου. Έφτασα σε σημείο να ξυπνάω και να μην θέλω να παώ να δουλέψω. Πρώτη φορά στη ζωή μου, ξεκίνησα να μετράω τις μέρες για να τελειώσω και να ξεκουραστώ. Ευτυχώς, οι δικοί μου άνθρωποι ήταν εκεί για να με συνεφέρουν. 

Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι η οικογένειά μου και πως θα περάσω μαζί τους το καλοκαίρι.

2 σχόλια:

 1. Σταματία καλησπέρα! Να ξερες πόσο σε νιώθω!
  Κοινωνική λειτουργός κι εγώ χωρίς μεταπτυχιακά και όπου πάω με ευχαριστούν τόσο που τους βοήθησα και λένε τόσο καλά λόγια που μακάρι να γράφονταν στο βιογραφικό μας.
  Καλή δύναμη σου εύχομαι και καλή τύχη σε ό,τι κάνεις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα Σταματία! Προσπάθησε να παίρνεις δύναμη από την οικογένεια σου και μη δίνεις σημασία σε όσα κακόβουλα ακούγονται... Θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μη λυγίσεις...
  Καλή συνεχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή