Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Τα ξενύχτια!!!!

Καλησπέρα στη μπλογκογειτονιά!!!!

Έχω χαθεί τόσες μέρες, ας είναι καλά ο άτιμος ΟΤΕ που με έχει αφήσει εδώ και 3 μέρες χωρίς ίντερνετ!!!Ευτυχώς που έχει ίντερνετ η αδερφή μου και μπόρεσα να μπω να σας γράψω.
Λοιπόν γειτονάκια μου, αυτές οι μέρες ήταν και είναι πολύ δύσκολες. Αρρώστησε ο Λευτέρης με λαρυγγίτιδα και έχω να κοιμηθώ από το βράδυ του Σαββάτου. Επειδή έχει ξαναπάθει κάτι τέτοιο ήμουν εφοδιασμένη με σιρόπι και σταγόνες και την Κυριακή πήρα τον παιδίατρο για να μου πει τη δοσολογία.
Τη Δευτέρα, βρήκα ευκαιρία και τον πήρα για εξέταση . Ήταν πιο σοβαρή από άλλες φορές και για αυτό μας έδωσε νεφελοποιητή για να κάνουμε μάσκα πρωί - βράδυ. Περιττό να σας πω, πως ο Λευτέρης την πρώτη φορά κάθισε με το ζόρι, δυο άτομα τον κρατούσαμε. Τη δεύτερη φορά κάθισε σαν κύριος , ίσως τον επηρέασε το εικονογραφημένο βιβλιαράκι για τη λαρυγγίτιδα που του έδειξα.
Μέσα σε όλα αυτά είχαμε και τους εμετούς από τα φλέγματα την ώρα που κοιμόταν. Να φοβάμαι μην κάνει εισρόφηση, να κλαίει ο κακόμοιρος γιατί φοβάται τον εμετό, οπότε μπορείτε να καταλάβετε τη περνάω η μάνα!!!Μακάρι να περάσει γρήγορα όλο αυτό.

Είδα τα σχόλια σας  και ότι με ακολουθούν νέα πρόσωπα. Υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερη στις επισκέψεις μου. 


Υ.Γ Μια καλή μου φίλη από τον Καναδά μου έκανε ποστ αυτό το λίνκ στο facebook για να μ'ενημερώσει πως χρησιμοποιούσαν φωτογραφίες μου με τον Λευτέρη. Έκανα αναφορά και όποιες μανούλες έχουν facebook ας κάνουν και εκείνες . Δεν γίνετε να παίρνουν έτσι τις φωτογραφίες και να τις πλασάρουν για να κάνουν πιο αρεστή τη σελίδα τους.

Θα τα ξαναπούμε!

10 σχόλια:

  1. περαστικα στον Λευτερη!!!ο καημενος θα υποφερει!!
    καλα πρωτα πηραν τις φωτογραφιες σας και μετα σε ενημερωσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με ενημέρωσαν καθόλου. Τυχαία είδε η φίλη μου τη σελίδα αυτή και με ενημέρωσε.

      Διαγραφή
  2. περαστικα σας! να γινει γρηγορα καλα το παιδακι σου! καλα αυτο με τις φωτογραφιες πολυ κουλο! γι αυτο εγω δεν θελω να φαινεται το προσωπακι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περαστικά!!!Να περάσει γρήγορα!
    Αυτό πάλι με τις φωτογραφίες τι είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόλλα περάστικά στο Λευτέρη σου και ταχεία ανάρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι γρήγορα περαστικά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο το αγγελούδι σου...Τελικά μάλλον δικαιολογημένος είναι ο φόβος μου για τις φωτογραφίες στο internet...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περαστικά στο Λευτέρη!! Που έκανες αναφορά;;; Ντροπή τους που παίρνουν φωτογραφίες ξένων παιδιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταματία μου περαστικά στο Λευτεράκι σου! Μην στεναχωριέσαι θα περάσει, ο Μάιος είναι μήνας δύσκολος τελικά για όλους. Αλεργίες , κρυώματα, φαρυγγίτιδες όλα τα έχει. Έκανα αναφορά στην σελίδα, αν είναι δυνατόν να βάζουν φωτογραφίες παιδιών χωρίς να ρωτάνε!! Φιλιά πολλά και όλα θα πάνε καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περαστικά, Σταματία μου! Ολα να πάνε καλά!
    Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που χρησιμοποιούν ξένες φωτογραφίες κατα βούληση... :-(
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα να είναι περαστικά, για τον πρίγκιπά σου...
    Και τέτοια θέματα έκθεσης παιδιών, ας είναι τα τελευταία...
    Φιλάκιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή