Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Χριστός ανέστη!!!


Χριστός Ανέστη σε όλη τη μπλογκόσφαιρα!!


Χθες, ήταν η πρώτη φορά που πήραμε τον Λευτέρη στην εκκλησία για την Ανάσταση . Πέρσι , ήταν πιο μικρός, έκανε κρύο και δεν τολμήσαμε να βγούμε από το σπίτι . Πάντως , αυτό το παιδί με εκπλήσσει κάθε φορά. Εκεί που έλεγα πως θα φοβάται με τα βαρελώτα και τα δυναμιτάκια που έσκαγαν δυνατά,  έσκαγε στα γέλια. Η μόνη στιγμή που γκρίνιαξε ήταν λίγο πριν φύγουμε και αυτό γιατί είχε νυστάξει,μα να μην θέλει αυτό το παιδί να κοιμηθεί το μεσημέρι.Στον γυρισμό κοιμήθηκε σαν πασάς στο καρότσι.
Μαγειρίτσα φάγαμε στο σπίτι της αδερφής μου και μετά κατευθείαν σπίτι γιατί ο Γιάννης έπρεπε να ξεκουραστεί για να πάει έξι το πρωί στη δουλειά.
Σήμερα πως τα πήγατε με το σούβλισμα του οβελία;
Έγω , επειδή με τη σούβλα δεν τα πάω πολύ καλά, έψησα ένα μπουτάκι αρνί στο φούρνο με πατατούλες ,δεντρολίβανο, μουστάρδα και μέλι. Από τον δοκιμαστή Γιάννη το μόνο που άκουσα ήταν ένα "μμμμμ". Μάλλον του άρεσε, αν κρίνω από το πιάτο του που ήταν άδειο.  

Εσείς πως περάσατε ;
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!

4 σχόλια:

  1. Αληθως Ανεστη Σταματια!!!εμενα η μικρη μου φοβηθηκε πολυ τα μπαμ μπουμ,μιλαμε για τσιριδες!!!κατα τα αλλα σημερα σκασαμε στο φαγητο...αρνια,κοκορετσια και δεν συμμαζευεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός ανέστη Χρόνια πολλά Σταματία μου! Εμεις φέτος είμαστε ακόμη μικρούλιδες και φοβήθηκα να τον πάρω στην Ανάσταση...
    Φάγαμε όμως και εμείς.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός ανέστη!!! Για εμένα η Ανάσταση φέτος είχε ιδιαίτερη σημασία μιας και η μικρή μου πήγε και παρέλαβε στο ελ.βενιζέλος το Άγιο φως με τους προσκόπους. σου έχω βραβειάκι στο μπλοκοσπιτάκι μου... http://skepiloges.blogspot.gr/2013/05/one-lovely-blog-award.html σε περιμένω να το παραλάβεις και να το χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια πολλα!Καλως ήρθες στην μπλογκοπαρέα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή