Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Follow my blog

Καλησπέρα στη μπλογκογειτονιά!!!

Όπως επισκεπτόμουν διάφορα blog , έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση του sundayspoon που αναφερόταν στον google reader και στην παύση λειτουργίας του από την 1η Ιουλίου . Σαν πρωτάρα στο blogging , πανικοβλήθηκα. Θα χάσω τη λίστα με τα blog που παρακολουθώ; Ακόμη δεν ξεκίνησα και θα με χάσουν αυτοί που με ακολουθούν; Ω Θεέ μου , συμφορά!!!
Γι'αυτό έκανα τα εξής...

1. Bloglovin. Έκανα εγγραφή και πρόσθεσα όλα τα blog που ακολουθώ ένα προς ένα. Για να με ακολουθήσετε στο bloglovin, απλά πατήστε στο artistic εικονίδιο που θα βρείτε στη δεξιά πλευρά της σελίδας ή και μέσα σε αυτή την ανάρτηση.

2.Follow by email. Πρόσθεσα το gadget για follow by email, για να μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε νέα ανάρτηση του mamakaioximono μέσω email.

Έχω στα σκαριά και μια σελίδα στο facebook. Μόλις βρω χρόνο και πάνω απ'όλα με αφήσει ο Λευτέρης θα την ολοκληρώσω και θα σας ενημερώσω.

Πάω να κάνω like στα μπλογκοσπιτάκια που έχουν facebook. 

See youuuuuuu


Follow on Bloglovin

5 σχόλια:

  1. Σε παρακολουθώ ήδη Σταματία!!!
    Και εγώ ειχα τρελλαθεί όταν το ειχα μάθει κ έβαλα bloglovin. Πλεον μονο απο εκει παρακοκουθώ τα μπλογκς που διαβάζω κ τα εχω φτιάξει με κατηγορίες κ δεν χανω ανάρτηση. Θα σε βολέψει πολύ. Θα δεις.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααα τι είπες τώρα και είμαι και εγώ νεούδι στην γειτονιά!!!Αχ Παναγίτσα μου ακόμη δεν βρεθήκαμε να χαθουμε?? Θα σε ακολουθήσω πιστά! Πες μου αν μπορείς την λίστα ιστολογίων σου πως την έχεις έτσι? εμένα είναι ένας χαμός άκρη δεν βγάζω ...φιλιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κι εγώ το έχω κάνει...αν και ακόμα παρακολουθώ από το blogger τα περισσότερα..τα έχω περάσει όμως και στο bloglovin..Δεν χάνω τίποτα έτσι..φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματία μου, δεν ήθελα να σε πανικοβάλω... Πάντως, έκανες πολύ καλά που οργανώθηκες!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή