Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πρωινό ξύπνημα!!!

 Τον τελευταίο καιρό δυσκολεύομαι να ξυπνήσω το πρωί. Εντάξει μην φανταστείτε πως σηκώνομαι πολύ αργά, συνήθως εκεί γύρω στις 10 αφού και ο μικρός συνήθως τέτοια ώρα ξυπνάει. Βέβαια για τη μαμά μου αυτό είναι πολύ αργά. Πόσες φορές μ'έχει πάρει τηλέφωνο και λέει το κλασικό "Ακόμη κοιμάσαι;;;;;" . Αχ , ρε μάνα δεν με καταλαβαίνεις...
Σήμερα ξύπνησα στις 8 το πρωί. Σηκώθηκα από το κρεβάτι επειδή γκρίνιαζε ο Λευτέρης στο δωμάτιο του. Τον πήρα αγκαλιά και τον άφησα στο κρεβάτι μας , δίπλα στον Γιάννη , όπου συνέχισε τον ύπνο του. Να μην ξεχάσω να σας πω πως ο Λευτέρης για πρώτη φορά δεν ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. 
Εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ , έτσι σηκώθηκα , έκανα ντουζ (πόσο ωραία είναι να κάνεις ντουζ ή μπάνιο με την ησυχία σου), έφαγα τα κορν φλέικς μου (ας όψεται η δίαιτα) και απόλαυσα μια κούπα καφέ. Μετά καταπιάστηκα με το μάζεμα του σπιτιού, έβαλα πλυντήριο και μαγείρεψα το φαγητό μας , η μέρα του μπριάμ η σημερινή. 
Γύρω στις 9:45 εμφανίστηκε στο σαλόνι ο μικρός και μέχρι τώρα που σας γράφω δεν έχει ησυχάσει ο ποπός του. Πως να βάλει κιλό πάνω του αυτό το παιδί;;;


1 σχόλιο:

  1. χαχα ξυπνησες 8 και το λες νωρις;εμενα ηταν ενα διαστημα που ξυπναγε 6.30-7!!!αμα ξυπνησει 8-8.30 λεω ''παλι καλα κοιμηθηκαμε''χαχα.το καλο ειναι οτι δεν ξυπναει την νυχτα,μαλλον γι αυτο σου κοιμαται περισσοτερο το πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή