Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Nails, nails, nails

Το 2008 αποφάσισα , μετά από παρότρυνση μιας φίλης μου , να φοιτήσω σε μια σχολή προκειμένου να μάθω να φτιάχνω νύχια. Έτσι , λοιπόν, ξεκίνησα να μαθαίνω για το μανικιούρ , το πεντικιούρ και τα τεχνητά νύχια. Ιδιαίτερα στα τεχνητά , δεν θα ξεχάσω την ημέρα που προσπαθούσα να φτιάξω το χαμόγελο (smile line) του γαλλικού με ακρυλικό. Ωραία είναι να  βλέπεις τα βίντεο στο youtube και να λές "καλέ τι εύκολο που είναι .Δεν χρειάζεται να πάω πουθενά θα τα κάνω μόνη μου". Μην ξεγελιέστε, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση!!!! Σας το λέω εκ πείρας. 
Σήμερα, μου ζήτησε μια φίλη μου να φτιάξω τα νυχάκια της. Επειδή κάνει πολλές δουλειές, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ημιμόνιμα βερνίκια που διαρκούν σχεδόν δυο εβδομάδες και στεγνώνουν κάτω από φως UV. Για τη διακόσμηση, λουλούδι από στρας swarovski.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό 


 Αφού κοιμήθηκε για μεσημέρι ο Λευτέρης, βρήκα ευκαιρία να βάψω και τα δικά μου νυχάκια. Όχι με ημιμόνιμο αλλά με απλό μανό γιατί έχω το κακό να βαριέμαι πολύ εύκολα ένα χρώμα .Το μανό το διάλεξε ο αντρούλης μου. Έβγαλα έξι επτά μπροστά του από αυτά που έχω , μην με ρωτήσετε πόσα δεν τα έχω μετρήσει.Τα κοιτούσε , τα ξανακοιτούσε, άρχισε να αποκλείει ένα ένα και κατέληξε σε ένα κόκκινο . Τα νυχάκια μου ξέχασα να τα βγάλω φώτο , αλλά έβγαλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησα.

 
Καλή σας νύχτα!!!!

1 σχόλιο:

  1. Το πόσο χαίρομαι τις γυναίκες που ξέρουν να φτιάχνουν νύχια και έχουν περιποιημένα χέρια δεν λέγεται! Εγώ είμαι εντελώς κουλή στο θέμα νύχια και μαλλιά! Δεν μπορώ να τα φτιάξω καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή